MENIU

Cele mai mari frici ale zodiilor. Ce te doboară, cum să te aperi

Cele mai mari frici ale zodiilor. Ce te doboară, cum să te aperi

De la fobia de întuneric, de spațiile închise și până la frica de singurătate, fiecare persoană poartă în suflet anumite temeri. Experiențele din viața de zi cu zi pot da naștere acestor frici, însă și zodia poate reprezenta un element important care să ducă la apariția acestora.

Se spune că zodia în care ne-am născut ne influențează foarte mult pe parcursul vieții și chiar își poate pune amprenta asupra dezvoltării noastre. Ei bine, semnul zodiacal dictează de cele mai multe ori și cele mai mari frici cu care ne confruntăm.

Berbec

Berbecii nu știu să piardă, iar frica de eșec îi macină de foarte multe ori. Își doresc să facă performanță în domeniul lor de activitate, să ocupe poziții înalte, sunt foarte ambițioși, iar atunci când pierd, se demoralizează și devin nesiguri.

Taur

Taurii vor să aibă tot timpul lucrurile sub control, iar cea mai mare teamă a lor este reprezentată de lipsa banilor. Cei născuți în această zodie iubesc banii, dar nu într-un sens negativ, ci pentru că prin intermediul acestora pot obține o anumită siguranță.

Gemeni

Ideea de a fi controlați îi sperie foarte tare pe cei născuți în zodia Gemeni, având în vedere că sunt firi libere și care refuză să dea tot timpul explicații.

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII