MENIU

Cele mai eficiente tratamente naturiste pentru chisturile mamare

Cele mai eficiente tratamente naturiste pentru chisturile mamare
Cele mai eficiente tratamente naturiste pentru chisturile mamare

Sâni umflați, sensibili și tumefiați… acestea sunt primele simptome ale chisturilor mamare. Un număr foarte mare de femei se confruntă cu această problemă de sănătate, de aceea, în cele ce urmează, vrem să-ți vorbim despre două dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru chisturi mamare.

Chisturile mamare nu se numără printre cauzele dezvoltării cancerului de sân și nici nu cresc riscul apariției acestuia. La femeile care nu au împlinit 40 de ani, 99% dintre chisturile la sân nu sunt canceroase.

Remediile naturiste pe care ți le vom propune în cele ce urmează tratează chisturile mamare și previn recidiva lor:

Suc de iarbă de grâu

Pentru prepararea acestui suc, ai nevoie de o mână de iarbă de grâu, apă și o tăviță pentru gheață. Cu ajutorul mixerului, amestecă iarba de grâu cu puțină apă, apoi sucul obținut toarnă-l în tăvița de gheață și introdu-o la congelator.

În fiecare dimineață, introdu un cub de suc înghețat într-un pahar cu apă și bea-l cu înghițituri mici. Administrează-ți acest remediu timp de 3 luni.

Sucul de iarbă de grâu previne mai multe forme de cancer, printre care cel mamar, ovarian și renal, întrucât combate celulele canceroase și inhibă creșterea lor eliminând toxinele din corp și întărind sistemul imunitar.

Ceai de plante

Pentru acest ceai, ai nevoie de:

- o linguriță de frunze de mentă
- o linguriță de frunze de soc
- o linguriță de vâsc
- o linguriță de frunze de gălbenele
- o linguriță de frunze de coada-șoricelului

Fierbe toate aceste plante câteva minute, apoi ceaiul obținut lasă-l la răcit. Consumă 1 litru din acest ceai timp de 6 luni.

Acesta este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru chisturi mamare întrucât toată această varietate de plante întăresc imunitatea, reduc inflamația și previn creșterea numărului de celule canceroase.

Pe toată perioada administrării acestui remediu, adoptă o alimentație sănătoasă și evită să consumi produse lactate, scrie avantaje.ro. Ceaiul nu trebuie consumat de femeile însărcinate, de cele care alăptează și de cele care au diabet.

Deși cele 2 tratamente naturiste pentru chisturi mamare nu sunt dăunătoare organismului, înainte de a ți le administra consultă medicul.