MENIU

Cele mai DURE femei din zodiac. Fereşte-te din calea lor, sunt fiare!

Cele mai DURE femei din zodiac. Fereşte-te din calea lor, sunt fiare!

Avem femei ca niste ingeri, dar si dracoase, in calea carora e bine sa nu stai. Despre cele din urma vom vorbi azi. Adica despre acele femei aprige, care te executa din priviri atunci cand le superi. Raspund rapid la provocari si nu in cel mai frumos mod.

Aceste femei sunt usor de identificat, daca ne gandim ca sunt nascute cu predilectie in cateva zodii:

Berbec

Nascuta intr-o zodie de foc, femeia Berbec e una dintre cele mai dure cu putinta. E temperamentala, vanitoasa si impulsiva. Are reactii violente si irationale. Devine nepoliticoasa atunci cand se simte incoltita si nu va sta pe ganduri inainte sa actioneze. Sare cu capul inainte, desi stie ca exista riscul sa se arda. Nu ii pasa insa si tocmai de aceea e bine sa te feresti tu de inconstienta ei.

Scorpion

Nativa Scorpion e o fiara in toata regula. Este suspicioasa, exploziva si obsedata de control pe toate planurile. Cu aceasta femeie posesiva, nemiloasa si razbunatoare e bine sa nu te pui. Decat sa o superi, mai bine pleci departe, cat vezi cu ochii. Scorpioanca ajunge de multe ori sa te invinovateasca pentru propriile ei greseli, scrie ele.ro.

Capricorn

Nativa Capricorn e foarte incapatanata si foarte independenta. Are un caracter impunator, astfel ca toti cei din jurul sau trebuie sa fie un fel de supusi, de sclavi care sa nu iasa din cuvantul sau, caci altfel vor avea de-a face cu furia ei. Incearca sa manipuleze pe toata lumea si chiar intinde capcane la care nici cu gandul nu gandesti.

Mai multe articole despre:
horoscop femei dure