MENIU

Cele mai bune telefoane sub 400 de lei în România

Ce smartphone-uri puteți să vă cumpărați cu doar 400 de lei? Dacă vă duceți către magazinele oficiale și cumpărați smartphone-uri noi, atunci oferta este limitată. Noi vă prezentăm cinci variante de luat în calcul.

La sub 400 de lei, smartphone-urile sunt la limita dintre feature phone și telefoane inteligente. Acestea sunt dispozitive cu care poți accesa rețelele sociale, intra pe internet și asculta niște muzică. De asemenea, fotografiile pot fi făcute la un nivel minimal.

Practic, ofertele sunt limitate – procesoare dual-core, ecrane cu rezoluție maximă de 800×480 de pixeli și Android 4.2 Jelly Bean. Dar costă sub 100 de euro.

Iată lista noastră. 

Karbonn A5s

Telefonul costă 400 de lei și vine de la producătorul indian care a ajuns și pe piața din România. Are tot un ecran 480×800 de pixeli, 512 MB RAM, capacitate de 4 GB de stocare și posibilitatea de a extinde stocarea cu 32 de GB.

Procesorul este Mediatek dual-core, camera foto are 5 megapixeli și cea frontală are 0,3 megapixeli. Bateria e mai mică – 1.440 de miliamperi, la ecranul de 4 inci.

Articolul integral pe Playtech.ro.

Mai multe articole despre:
preţuri telefoane smartphone