MENIU

Cele mai bune gospodine, în funcţie de zodie

Cele mai bune gospodine, în funcţie de zodie

In ziua de azi traim intr-o societate mult prea ocupata si stresanta. Ni se pare ca nu avem destul de mult timp pentru a ne duce la bun sfarsit toate responsabilitatile, iar cateodata este nevoie sa sacrificam cate ceva pentru a ne atinge telurile.

Unele dintre noi isi sacrifica partea profesionala pentru a fi cele mai bune mame si gospodine, in timp ce altele se ingrijesc mai mult de cariera.

In cele ce urmeaza, am intocmit un top al celor mai bune gospodine in functie de zodie.

Balanta

Datorita faptului ca va doriti inca din momentul in care ati spus "Da" o casnicie mai mult decat perfecta, iar partenerului sa nu-i lipseasca nimic si sa nu aiba nici cel mai mic motiv pentru reprosuri, veti face tot ce este nevoie, chiar si sa renuntati la job, pentru a spala, calca, gati, dar si pentru a avea grija de copii. Daca s-ar putea, le-ati oferi o educatie la domiciliu, pentru a fi sigura ca vor fi asa cum vreti dumneavoastra, model.

Sagetator

Nu veti ezita sa impuneti reguli familiei in ceea ce priveste modul de a se comporta, din moment ce doar dumneavoastra va ocupati de tot ce inseamna curatenie si cum ar trebui sa fie asezate si distribuite toate in casa. In ceea ce priveste ustensilele si produsele de curatat, nu va place tot ce se gaseste in comert si de multe ori improvizati, iar alegerile dumneavoastra se dovedesc a fi cele mai bune. La capitolul gatit nu excelati, insa faceti atat cat este nevoie, pentru o zi.

Capricorn

Sunteti genul de persoana care se gandeste de doua ori inainte de achizitionarea unui lucru: fie el aliment, produs de bucatarie sau orice altceva. Sunteti practica si ganditi in avans, deoarece nu va place risipa si nici aruncatul banilor munciti cu greu, pe fereastra. Sunteti o bucatareasa excelenta, insa va place sa-i bucurati doar pe cei dragi si pe membrii familiei, cu delicii culinare. Pentru restul, vi se pare ca este o pierdere de timp.

Varsator

Sunteti mai mult decat perfectionista cand este vorba de curatenie si de multe ori exagerati cu tot ce inseamna acest fenomen, dar va este teama ca nu cumva cineva care va intra in casa sa va prinda pe picior gresit. Sunteti putin imprastiata si aveti tendinta sa faceti un lucru de mai multe ori si sa insistati asupra acestuia. Slabiciunea dumneavoastra este achizionarea de aparate casnice scumpe.

Rac

Sunteti femeia care a invatat de mica, de la femeile din familie, cum sa aiba grija de casa, copii si de sot. Va place sa stati in bucatarie si sa-i surprindeti pe cei dragi cu retete vechi si delicioase. Casa dumneavoastra va fi in permanenta curata si adaugati mereu note personale, doarece sunteti o persoana calda si doriti ca acest lucru sa se reflecte si asupra caminului dumneavoastra.

sursa: ziare.com

Mai multe articole despre:
bucătărie horoscop zodii