MENIU

Crema cu găinaț, printre cele mai BIZARE tratamente cosmetice. Află cât de eficiente sunt acestea

Ce nu ar încerca femeile doar ca să fie frumoase! Și suntem siguri că și tu ai încerca orice produs care promite să te scape de problemele cu care te confrunți, nu-i așa? Și pentru că nu poți ști niciodată ce va folosi în cazul tău, nu îți rămâne decât să încerci.

Cu toate astea, unele produse cosmetice par un pic cam prea ciudate. Vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea:

1. Crema de față pe bază de găinaț

Bineînțeles că această ciudățenie este originară din Japonia! Dar dacă ai ști sigur că acesta este secretul tenului impecabil al japonezelor, chiar ai încerca și tu? Materia primă este sterilizată, astfel că nu te expui niciunui pericol folosind o asemenea cremă bizară. Cu toate astea, nu oricine și-o poate permite: o ședință de 50 de minute de aplicare a acestei măști, urmată de masaj ușor, te costă 180 de dolari.

2. Crema cu extract de melc 

Aceste creme sunt deja destul de populare și pot fi cumpărate și din magazinele noastre. Se pare că mucusul pe care îl secretă melcii conține o cantitate foarte mare de antioxidanți care pot proteja pielea de radicalii liberi. Cu alte cuvinte, această cremă are proprietatea de a îți menține pielea tânără. În plus, are și un efect puternic regenerator, fiind recomandată în cazul semnelor acneice sau a cicatricilor.

3. Loțiunea cu placentă de porc 

Da, ați ghicit, și acest produs cosmetic provine tot din Japonia. Mă întreb cum le vin toate aceste idei! Proteinele și toate substanțele hrănitoare pe care le conține placenta ar putea ajuta tenul să se mențină tânăr și tonifiat. Sună bine, dar parcă am prefera o variantă mai tradițională, deși, în acest moment, parcă și crema pe bază de melc este mai tentantă decât aceasta!

4. Gelul de duș cu furnici 

Cine nu și-ar dori să se spele pe corp cu extract de furnici? Mesajele publicitare spun că acest gel de duș îți curăță în profunzime pielea și o tonifiază, dându-ți o stare de bună dispoziție și energizare. Ne întrebăm a ce miroase, totuși.

5. Împachetări cu unt 

Femeile din Etiopia au parte de tratamente inedite în saloanele de spa: dacă aleg împachetările cu unt, vor fi unse din cap până în picioare cu unt cald, apoi mâinile și picioarele le vor fi puse în pungi de plastic, pentru ca untul să acționeze și să le hidrateze pielea în profunzime. Apoi, femeile sunt duse într-o sală lungă, cu găuri din care iese fum, unde sunt înfășurate în pături groase. Sună minunat, nu-i așa? Un motiv minunat să îți planifici o vizită în Etiopia.

6. Crema cu venin de șarpe

Revoluționara cremă anti-îmbătrânire pe bază de venin de viperă acționează pe următorul principiu: mușchii feței sunt paralizați pentru scurt timp, pentru ca pielea ta să arate întinsă, ca și cum tocmai ai fi făcut o injecție cu botox. Un flacon de 25 de grame de cremă costă „doar” 185 de dolari, mai puțin decât o operație estetică, dar mai mult decât alte creme care promit același rezultat.

7. Terapia cu micro ace 

Arată ca niște instrumente de tortură, nu credeți? Înțepăturile fine rănesc pielea suficient cât să fie îndepărtate celulele vechi și să fie eliberat un strat nou de piele, astfel că ar putea fi eficiente în a scăpa de cicatrici sau semne inestetice. S-ar putea să fie cam dureros, totuși.

8. Crioterapia 

În limbaj popular, este terapia cu apă foarte rece, de temperaturi extreme. Ideea de bază a acestei terapii este ca celulele grase să fie înghețate și, astfel, distruse. Promite a fi un tratament eficient împotriva ridurilor și a vergeturilor, dar s-ar putea să cauzeze alte probleme de sănătate cel puțin la fel de serioase. A existat chiar un caz de deces, în care o terapeută nu a setat foarte bine temperatura, iar clienta ei a înghețat și a murit în doar câteva secunde.

sursa