MENIU

Cele mai bine vandute piese din colectia Andreea Raicu. Preturi accesibile

Rochii, fuste, camasi si alte articole de imbracaminte foarte interesante din colectia Andreea Raicu inregistreaza vanzari ridicate si au preturi accesibile.

Va prezentam 10 piese vestimentare din colectia Andreea Raicu, care sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro si au preturi foarte bune.

Toate piesele colectiei Andreea Raicu pot fi vazute AICI.

Colectia Andreea Raicu – Fusta conica din stofa

Fusta conica din stofa este un model clasic reinterpretat intr-o maniera sexy si este cea mai vanduta piesa vestimentara din colectia Andreea Raicu. Stofa moale se asaza perfect pe linia corpului, iar despicatura lasa piciorul la vedere da libertate de miscare si are, totodata, un efect de alungire a siluetei. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Colectia Andreea Raicu – Camasa eleganta

Camasa eleganta din vascoza este o alternativa feminina la clasica camasa office. Detaliile din zona decolteului pot fi lasate sa cada lejer sau pot fi purtate in jurul gatului imitand colierul choker, un accesoriu in tendinte. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie de zi cu buzunare

Un croi clasic, adaptat trendurilor actuale, intr-o rochie de zi cu buzunare care se potriveste tuturor tipurilor de silueta. Rochia comoda isi pastreaza structura, iar pliul iti ofera si mai multa libertate de micare. Oferta o gasiti AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie office cu maneca lunga

Aparent simpla, o rochie office cu maneca lunga va surprinde cu ajutorul efectului pe care nasturii de pe spate il confera. Partea de sus, usor bluzata poate ascunde anumite imperfectiuni, iar volumul care se creeaza este unul interesant. Pretul poate fi gasit AICI.

Colectia Andreea Raicu – Rochie de zi cu maneca lunga

O rochie de zi cu maneca lunga pe care poti sa o porti cu usurinta si in anotimpul rece, acest model simplu iti ofera numeroase variante de styling. O rochie de zi cu maneca lunga ce poate fi purtata cu niste cizme lungi, un cardigan si o centura lata. Croiul drept si lungimea se potrivesc atat minionelor cat si femeilor inalte. Pretul rochiei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie lunga din catifea

O rochie lunga din catifea va fi solutia salvatoare pentru orice eveniment special. Croiul elegant cu bretele se bluzeaza usor in talie, apoi coboara frumos, sublinieaza linia corpului, terminandu-se cu o trena scurta. Poart-o cu tocuri inalte si incearca sa incorporezi niste detalii din dantela neagra pentru un efect spectaculos. Pretul rochiei il gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din catifea cu nasturi

O rochie din catifea cu nasturi te va ajuta sa iti construiesti tinuta perfecta pentru evenimentele speciale. Modelul este inchis pana sus cu nasturi cusuti manual si se termina cu un guler cuminte, dar compenseaza cu crapaturile din lateral. Poart-o cu sandale din catifea si o pereche de cercei pretiosi. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie kimono petrecuta

Rochia kimono petrecuta combina frumos cele mai interesante aspecte si detalii ale modelelor de tip kimono, rochie petrecuta si croiul de tip sacou masculin. O rochie kimono petrecuta, in colturi se va potrivi oricarui tip de silueta, fiind destul de lejera, dar extrem de eleganta. Un model care te va face sa pari sofisticata, fara prea mult efort. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie versatila cu nasturi

Acest model versatil de rochie cu nasturi este perfect pntru tinutele office, dar poate fi usor transformat intr-o tinuta de seara. O poti purta cu nasturii inchisi pana sus, sau iti poti pune in valoare decolteul deschizandu-i. Modelul se preteaza oricarui tip de silueta, fiind confortabil, cu buzunare si o crapatura pe lateral. Oferta poate fi consultata AICI.

Rochii Andreea Raicu – Body din catifea

Un body din catifea este piesa must-have a acestui sezon. Modelul din catifea, usor elasticizata iti va oferi confortul de care ai nevoie, in timp ce te va face sa arati sexy si seducatoare. Gulerul cu nasturi, de tip choker iti va pune in evidenta decolteul, iar detaliul de pe spate ajuta la sustinere. Poarta-l cu o fusta sau pantaloni largi si un sacou cu un croi minimalist. Pretul rochiei il gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null