MENIU

Cele mai atrăgătoare şi sexy NUME din lume. Al tău este printre ele?

Mai ceva ca ochii, numele unei persoane poate reprezenta oglinda sufletului şi... fizicului ei. Cel puţin aşa susţin specialiştii de la Happn, care au făcut un studiu legat de cum sunt percepute anumite nume în rândul sexului opus.

Potrivit brit.co, creatorii aplicaţiei de dating şi întâlniri, Happen, au realizat un studiu în care şi-au propus să identifice care sunt cele mai atrăgătoare nume. Astfel, ei au urmărit activitatea utilizatorilor, succesul lor în rândul reprezentanţilor de sex opus şi numărul de întâlniri la care au fost.

După monitorizarea şi cuantificarea datelor, ei au împărtăşit rezultatele celor de la ziarul Independent şi au întocmit un top al celor mai sexy nume din lume. Iată denumirile care sunt perecepute că fiind atrăgătoare şi care reuşesc mai uşor să-şi facă iubiţi şi iubite.

În cazul femeilor din SUA, considerate mai atrăgătoare au fost doamnele şi domnişoarele pe care le cheamă Amanda, Nicole, Jessica, Alexandra şi Katie. În ceea ce îi priveşte pe domnii americani, mai "hot" sunt Michael, Matt, Ben, Jason şi Simon.

Pe plan european, preferinţele sunt cu totul altele. Femeile pe care le cheamă Marie, Camille, Sarah, Charlotte şi Pauline au sex-appeal, în timp ce domnii botezaţi Louis, Adrien, Julien, Vincent sau Alexandre fac furori în rândul doamnelor şi domnişoarelor.

Locuitorii Barcelonei se simt atraşi de Laura, Marta, Cristina, Anna şi Andrea, în timp ce locuitoarelor le fac cu ochiul Marc, David, Jordi, Albert şi Alex.

sursa

Mai multe articole despre:
0 nume cele mai sexy nume din lume