MENIU

Cele două mandate ale lui Iohannis, puse sub lupă! Ciolacu: ”Au fost ani de zile pierduți...”

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi reproșează președintelui Klaus Iohannis implicarea în campaniile electorale și consideră că ”au fost ani pierduți” din cauza unor ”ranchiune și discuții politice și a unor decizii luate în acel moment”. În plus, Ciolacu a spus că nu este un fan al acestuia.

”Nu sunt evaluatorul și nici fan al președintelui Klaus Iohannis, este președintele României și am tratat cu respect instituția prezidențială. Mi-aș fi dorit ca în anumite momente ale domniei sale să trateze toate partidele cu aceeași măsură, să nu se implice în campaniile electorale, ar fi fost cred că un lucru foarte bun pentru democrația din România și pentru viitorul României, dar fiecare vom răspunde de faptele sale și de ce am făcut cât timp am fost oameni de stat în diferite funcții.

Nu sunt la modul laudativ. Părerea mea că au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune și discuții politice și a unor decizii în acel moment”, a declarat Ciolacu, duminică seară, la un post TV, rugat fiind să facă o evaluare a celor două mandate ale președintelui Iohannis.

Mai multe articole despre:
ciolacu psd iohannis prezidentiale