MENIU

Cele 6 schimbări alimentare care te ajută să slăbești

Cele 6 schimbări alimentare care te ajută să slăbești

Dietele și sportul nu sunt întotdeauna de ajuns ca să scapi de kilogramele în plus. Află secretele unui bărbat care a reușit să slăbească 100 de kilograme.

În 2001, Jon Gabriel cântărea aproximativ 200 de kilograme și nu reușea să slăbească, în ciuda dietelor pe care le urma. Și-a schimbat total abordarea acestei situații după 11 septembrie 2001, când ar fi trebuit să se afle în unul dintre avioanele deturnate de Al-Qaeeda, care s-a părbușit în Pennsylvania. Atunci a decis că are nevoie de un scop mai mare în această viață și a început să studieze în profunzime ce îi face pe oameni să se îngrașe și cum ar putea să slăbească.

Primul pas: nu te mai înfometa

După multă cercetare, Jon Gabriel a aflat că dietele drastice îi privau organismul de nutrienți importanți, precum omega 3 sau proteine sănătoase, potrivit makeyourlifehealthier.com. În momentul în care a început să le includă în alimentație, a scăpat de poftele pentru junk-food. În plus, a continuat să mănânce alimente procesate.

Repară-ți sistemul digestiv

În urma studiilor sale a mai aflat că sistemul nostru digestiv este foarte complex și îți afectează și personalitatea. A început să consume mai multe probiotice și să se asigure că își ia toți nutrienții necesari. Astfel a reușit să își regleze sistemul digestiv, scrie unica.ro.

Mai multe articole despre:
slăbit cum slăbesc rapid cum slăbesc