MENIU

Cele 3 lucruri care au ajutat-o pe o femeie să slăbească 45 de kg în 10 luni

Cele 3 lucruri care au ajutat-o pe o femeie să slăbească 45 de kg în 10 luni

După ce s-a mutat singură, în urmă cu 6 ani, în Denton, Texas, Anja Taylor, în vârstă de 26 de ani, și-a dat seama că este greu să ai un regim de viață sănătos atunci când nimeni nu te încurajează. Mâncarea nesănătoasă și orele târzii la care mânca au devenit principalii factori care o făceau să ia din ce în ce mai mult în greutate. După un an cu un astfel de stil de viață, Anja Taylor cântărea 151 de kilograme.

În această perioadă, tânără începea să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate. La 20 de ani, femeia avea artrită, iar la 22 de ani a aflat că are sindromul ovarelor polichistice. Abia în 2016 tânăra a decis că este cazul să facă o schimbare. Greutatea începea să îi afecteze sănătatea în mai multe moduri: avea dureri de genunchi, pielea începea să crape și menstruația devenise neregulată.

În cele din urmă, a început să facă mișcare. La început, aceasta mergea pe jos prin cartierul în care locuia, timp de 30 de minute în fiecare zi. Odată ce încrederea în sine îi creștea, și exercițiile începeau să fie din ce în ce mai complexe. Astfel, a început să meargă cu bicicleta de 4-5 ori pe săptămână. În 5 luni, tânăra slăbise 23 de kilograme.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
slăbit cum slăbesc