MENIU

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă în centrul Bucureștiului. Cât l-a costat fabuloasa proprietate

Foto arhivă

Cel mai bogat român a revenit în ţară și nu oricum, ci după achiziția unei vile de 3,5 milioane de euro în Capitală. Daniel Dines, fondatorul primului start-up românesc listat la bursa din New York, este păzit la tot pasul de 6 gărzi de corp.

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Daniel Dines, IT-stul român care l-a detronat pe Ion Țiriac din clasamentul celor mai bogați români s-a reîntors în România. Afaceristul și-a achiziționat un imobil extraordinar,în valoare de 3,5 milioane de euro. Cofondatorul companiei UiPath, și-a cumpărat casă în zona Dorobanți, din Capitală.

Potrivit imaginilor surprise de Evz.ro, celebrul afacerist este păzit în permanență de gărzi de corp, care au grijă ca acesta să fie protejat de orice pericol. Compania UiPath activează în mai multe țări din întreaga lume, existând și o reprezentanță în București. Deși este cel mai bogat român, Daniel nu a uitat de unde a plecat, iar din 2018 a devenit președintele consiliului de administrație al unei organizații care ajută copiii care trăiesc în medii nefavorabile.

Mai multe articole despre: