MENIU

Cei mai geloşi bărbaţi ai zodiacului. Uite de cine trebuie să te fereşti

<p>Horoscop 7 februarie. Se anunță o zi foarte bună pentru aceste zodii</p>

Nativul din Taur este foarte posesiv atunci când vine vorba de partenera lui de viaţă şi devine suspicios din orice.

1. Scorpion

Nativul din această zodie ocupă primul loc în top, gelozia lor întrecând puterea de înţelegere a multora dintre noi. Acest bărbat interpretează orice gest pe care îl ai, te monitorizează şi controlează în amănunt şi îţi face scene de gelozie în văzul tuturor punându-te de foarte multe ori într-o poziţie jenantă. Surprinzător este faptul că, explicaţia cea mai plauzibilă este frica să nu îi faci şi tu ceea ce face el. Fiind în temă cu tot ce se poate întâmpla, Scorpionul îşi ia măsuri de precauţie!

2. Taur

Taurii sunt foarte posesivi atunci când vine vorba de partenera lor de viaţă şi devin suspicioşi din orice. Se nasc cu o astfel de pornire, însă pe parcursul vieţii aceasta se intensifică, în loc să scadă. Vrea să trăiască într-un echilibru perfect şi este obsedat de control. Analizează orice mişcare de-a ta sau de-a celorlalţi încercând astfel să prevină producerea unei schimbări în viaţa lui.

3. Rac

Nativul din această zodie este destul de gelos, însă nu vrea să arate acest lucru decât în cazuri extreme. Îşi face o mulţime de scenarii în cap, însă dacă se dovedeşte că ceva este adevărat din ce bănuieşte, atunci va pleca definitiv din viaţa ta. Este un bărbat fidel şi foarte cuminte, de aceea aşteaptă acelaşi lucru şi din partea ta şi nu ar concepe să fii altfel decât el!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop gelozie zodii geloase horoscop