MENIU

Dosar penal pentru tatăl grec care şi-a răpit copiii. Ancheta, preluată de Parchetul General

Copii răpiţi

Cei doi copii răpiți din Prahova de tatăl lor grec au fost găsiți, marți dimineață, de jandarmi în București, în apropierea Ambasadei Greciei din Capitală. Fetița de 10 ani și fratele ei, în vârstă de 8 ani, erau însoțiți de tatăl lor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

UPDATE: Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului care și-a răpit copiii. Ancheta a fost preluată de Parchetul General.

Cei doi copii răpiți din județul Prahova de tatăl lor, de origine greacă au fost găsiți de un echipaj de jandarmi, în București, în apropierea Ambasadei Greciei. 

Persoanele au fost observate in jurul orei 07.25 în zona Ambasadei Grecia în autoturismul marca Opel de culoare albastră, parcat pe bdul. Ferdinand. Jandarmeria a publicat şi imagini pe Facebook.

Luni, polițiștii din Prahova au fost sesizați de o femeie din localitatea Vărbilău, mama a doi copii, de 8 și 10 ani, despre faptul că cei doi copii ar fi fost luați de tatăl lor, făra acordul său.

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorii fiind dați în urmărire și în consemn la frontieră.

Din cercetări a reieșit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită și ar fi luat copiii de pe stradă, în timp ce se aflau cu o vecină a mamei, care îi luase de la școală.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Mai multe articole despre:
copii răpiţi Prahova copii răpiţi