MENIU

Cei 7 copii din Urechești, jud. Vrancea, care scriau la lumânare au o casă nouă

Cei 7 copii din Urechești care scriau la lumânare au o casă nouă

După o viață plină de lipsuri și greutăți, o mamă din Vrancea și cei șapte copii ai ei își încep anul într-o casă nouă. Pentru prima dată, au în locuință și curent electric. Copiii își făceau temele la lumina lumânărilor, iar televizorul era pentru ei un lux. După ce povestea lor emoționantă a apărut la Realitatea PLUS, primarul comunei și alți zeci de oameni le-au sărit în ajutor. 

Familia cu șapte copii din Urechești care nu a avut niciodată curent electric și care trăia într-o casă în ruină începe o viață nouă. La o zi după difuzarea reportajului pe Realitatea PLUS, tatăl copiilor s-a stins, doborât de o boală grea. Impresionați de dramă, zeci de oameni cu posibilități au sărit în ajutorul familiei. Acum, cei șapte copii și mama lor au o casă nouă, curent electric iar de pe masă nu le mai lipsește nimic. 

Mezina familiei are acum zeci de jucării. 

Visul copiilor de a vedea desene animate la un televizor s-a îndeplinit și el. Primarul comunei s-a ocupat de racordarea gospodăriei la curent electric, iar un localnic le-a donat un televizor nou. 

"Au venit mulți oameni cu suflet, i-am făcut un cont, au depus și bani în cont, lumină, televizor pentru asta mică au adus. Sper să fie și mai bine, în primăvară vrem să fie și mai bine, dărâmăm muntele de pământ să facem curtea și mai mare, după aceea putem să facem două camere, o bucătărie și o baie", a spus primarul localității. 

Mai multe articole despre:
copii urechesti copii sarmani urechesti