MENIU

Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinși în Marea Britanie. Cum au fost identificați - FOTO

Suspecții s-au plimbat pe stradă după atac (fotocolaj Ora de Sibiu)

Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinsi în Marea Britanie, mai precis în Irlanda de Nord și Scoția, potrivit Realitatea Plus. Cei 3 au fost dați în urmărire internațională duminică dimineață, potrivit site-ului Poliției Române. Hoți sunt cu toții din Dolj, iar cu câteva zile înainte de crimă au schimbat mai multe mașini pentru a ajunge la Sibiu, pontul pe care ar fi mers criminalii fiind că Adrian Kreiner tocmai obținuse peste 7 milioane de euro din fonduri europene.  

Cei 3 sunt:  Costinel Cosmin Zuleam (născut pe 6 mai 1992, domicilat în Horezu Poenari, Dolj), Laurențiu Ghiță (născut pe 17 februarie 1988, domiciliat în Zaval, Dolj) și Marian Cristian Minae (născut pe 31 octombrie 1988, domicilat în Zaval, Dolj).

 

Deși inițial instanța amânase cererea de arestare preventivă în lipsă pentru data de 22 noiembrie, cu scopul îndeplinirii procedurii legale de citare, mandatul a fost emis duminică, 19 noiembrie.

Tribunalul Sibiu a memis mandate de arestare preventivă pentru omor calificat și tâlhărie calificată pe numele lui Costinel Cosmin Zuleam (născut pe 6 mai 1992, domicilat în Horezu Poenari, Dolj), Laurențiu Ghiță (născut pe 17 februarie 1988, domiciliat în Zaval, Dolj) și Marian Cristian Minae (născut pe 31 octombrie 1988, domicilat în Zaval, Dolj).

 

Mai multe articole despre:
suspecți sibiu crima adiran kreiner