MENIU

Ceaiul de banane este pur şi simplu incredibil! Nu se ştie până acum că are acest efect

Efectul incredibil al ceaiului de banane. Nu se ştie până acum că are acest efect

Cu toții am avut acele nopți agitate, în care ne-am foit de pe o parte pe alta a pernei și a patului, cu ochii la tavan, așteptând să ne vină somnul sau ca ochii noștri să se închidă. Nu este un moment foarte plăcut, este adevărat, dar există remedii pentru asta, și încă remedii naturiste, care nu implică niciun fel de pastilă. Uite ce trebuie să faci dacă suferi de insomnii sau dacă dormi foarte prost noaptea!

Există o rețetă de ceai care nu dă greș niciodată și care te ajută să dormi ca un copil. Nu ai nevoie decât de un ingredient comun, iar acela este… banana!

Acest ceai pe care ți-l propunem îți va relaxa mintea, pentru că dacă mintea ta este activ, sunt șanse să nu adormi.

Bananele, în special cojile, sunt încărcate cu potasiu și magneziu, care ajută la relaxarea mușchilor. De fapt, magneziul este unul dintre cele mai bune minerale pentru relaxare!

Această rețetă solicită 100% banane ecologice. Bananele care nu sunt organice sunt încărcate cu pesticide dăunătoare și din moment ce noi vă încurajăm să mâncați coaja fiartă, aceasta trebuie să fie fără substanțe chimice. Prepararea acestui ceai durează mai puțin de 10 minute și poate fi savurat în fiecare seară înainte de culcare.

INGREDIENTE

1 banană organică
1 vas mic de apă
o linguriță de scorțișoară (opțional)

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați banana în bucățele, cu tot cu coajă și să o puneți în apă clocotită. Sigur, puteți decoji banana, să o tăiați bucățele și să puneți cojile separat, tot în aceeași apă. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute. Cu ajutorul unei strecurători, se toarnă apă într-o cană.

Dacă vă simțiți aventuros, puteți pune și scorțișoară in ceai. Beți amestecul cu o oră înainte de culcare. așa veți scăpa de insomnii.

Sursa: elli.ro