MENIU

Cea mai simplă metodă de a curăţa cuptorul aragazului. Va arăta ca nou!

Cea mai simplă metodă de a curăţa cuptorul aragazului. Va arăta ca nou!

Cu ajutorul acestui articol vrem să va învăţăm un truc simplu pentru curăţarea cuptorului dumneavoastră. Este floare la ureche. În acest fel veţi reuşi să curăţaţi cuptorul mult mai rapid.

Bicarbonatul de sodiu va face toată treaba, iar cuptorul va fi strălucitor. Toate ingredientele necesare acestui “truc” sunt naturale, astfel veţi putea să evitaţi toate produsele chimice de la magazine. Curăţarea cuptorului se va face în două etape:

Iată ce aveţi nevoie pentru prepararea acestui detergent natural:

-sticlă cu pulverizator 
-apă 
-un bol 
-o cârpă 
-oţet 
-bicarbonat de sodiu

Se combină câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu apă într-un bol. Ar trebui să obţineţi o pastă pe care să o răspândiţi pe toată suprafaţă cuptorului. Scoate grilajul şi răspândiţi pastă pe partea interioară a cuptorului. Lăsaţi-o să stea pe tot parcursul nopţii. A două zi luaţi o cârpă umedă şi curăţaţi pasta de bicarbonat de pe cuptor. În sticla cu pulverizator adăugaţi oţet şi pulverizaţi pe urmele rămase de bicarbonat.

Curăţaţi cu o cârpă şi puneţi grilajul înapoi în cuptor. În cele din urmă,închideţi cuptorul şi porniţi-l la o temperatura joasă şi lăsaţi să se usuce timp de 20 de minute.

Mai multe articole despre:
cuptor curatat cuptor