MENIU

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii și probleme financiare

Rugaciune

Din păcate, o mulțime de oameni au probleme financiare în zilele noastre. Cu toate acestea, se spune că atunci când ne apropiem de Dumnezeu și ne rugăm, ne vom simți sufletul mai împăcat și vom atrage lucrurile bune în viața noastră. 

Puțini credincioși stiu că există o rugăciune care atenuează povara grea a datoriilor și aduce prosperitate. Pur și simplu, odată ce o rostești, ea aduce un aflux spontan de energie. Este bine să rostești această rugăciune cu voce tare și le spui și celor dragi despre ea, pentru că poate face minuni.

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele. Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!'

Mai multe articole despre:
Rugaciune credinta