MENIU

Cea mai PENIBILĂ ipostază? Au devenit CELEBRE în staţiunea DEZMĂŢULUI, acum le caută poliţia!

Două tinere care se pare că sunt din Marea Britanie s-au făcut de râs în întreaga lume după ce au fost filmate, în Magaluf, staţiunea spaniolă denumită şi "staţiunea dezmăţului", întorcându-se după o noapte de distracţie în oraş goale.  

Poliţia spaniolă le vânează pe cele două tinere filmate în timp ce alergau goale pe străzi, în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, în Magaluf. Ele se aflau pe stradă, iar când şi-au dat seama că sunt filmate, au început să alerge. 

Nu se ştie motivul pentru care una dintre tinere ajunsese complet goală, iar cealaltă purta un slip string minuscul. Poliţiştii spanioli vor să le amendeze, scrie metro.co.uk. 

Staţiunea e celebră pentru petrecerile cu mult alcool, pentru că este ieftină şi pentru felul în care tinerii britanici se distrează, neţinând cont de nimeni şi de nimic. Nu mai departe de luna trecută, poliţia spaniolă a amendat 20 de tineri britanici care au alergat GOI de la hotelul la care stăteau, în miezul zilei, până pe plajă, pentru o baie în mare.

Mai multe articole despre:
0 staţiunea dezmăţului magaluf