MENIU

Cea mai mare greşeală pe care o fac toate cuplurile când fac sex

Iată cele mai des întâlnite greșeli sexuale pe care oamenii le fac și cum să te ferești de ele, potrivit ivillage.com. 

1. Nu faci niciodată prima mișcare

Sunt unii bărbați și unele femei care pur și simplu nu vor să facă niciodată prima mișcare când vine vorba despre sex. Se simt irezistibili când celălalt partener face propunerile și astfel le crește nivelul de excitație. Partea proastă la acest capitol este ca, în cazul în care nici partenerul nu dă vreun semn de dorință, atunci începe să-ți scadă încrederea de sine, să nu te mai simți atrăgător. Iar de aici, până la o ruptură în cuplu nu mai este decât un singur pas. Soluția este comunicarea. Deși sexul poate fi considerat acea febră misterioasă care te cuprinde, până la urmă, totul ține de comunicarea dintre parteneri.

2. Preferă filmele porno în locul sexului

Pare greu de crezut, însă există și această categorie de oameni. E adevărat că bărbații sunt creaturi solitare, însă de aici și până a înlocui sexul real cu cel de pe sticlă, e drum lung. Iar dacă partidele de sex real sunt din ce în ce mai rare, atunci s-ar putea să nu mai rămână nimic din relația ta, scrie sfatulparintilor.ro.

3. Te ridici din pat imediat după ce ai făcut sex

După ce au făcut sex, femeile intră într-o stare euforică, simt nevoia să fie mângâiate, iubite, simt nevoia unei conversații intime. Oricât de mult ți-ai dori să afli scorul cu care s-a terminat meciul echipei preferate, mai rezistă puțin. Această plecare poate însemna în ochii partenerei faptul că fugi de intimitate.

4. Aștepți prea mult până să faci sex

Dacă sunteți la începutul relației și încă n-ați făcut sex, pot apărea întrebări de genul “E virgin(ă)?” sau “E gay?”. Dacă răspunsurile ar fi NU, o altă cauză ar putea fi faptul că nu sunteți atrași din punct de vedere sexual unul de celălalt. Dacă nici la acest capitol nu par a fi probleme, atunci poate ar trebui să fiți atenți la limbajul trupului. S-ar putea ca anumite gesturi pe care le faceți să fie o barieră în a primi semnale “pozitive” din partea celuilalt.

Mai multe articole despre:
sex cuplu