MENIU

Cea mai bună cameră dintr-un smartphone

Odată cu lansarea noii generaţii de terminale, precum Xperia Z2, aflăm că cel mai recent vârf de gamă de la Sony are cea mai bună cameră, scrie playtech.ro.

Creatorii Xperia Z2 fac eforturi semnificative pentru a-i oferi acestui aparat o lansare globală, din păcate nu prea le iese. Trecând însă peste acest detaliu de logistică, primele teste cu aparatul confirmă abilităţile de captură remarcabile ale modelului.

Printre primii care au apucat să pună mâna pe acest gadget, echipa DxOMark nu a ezitat să afirme că, în urma unui test comparativ cu bolizii momentului, Xperia Z2 are cea mai performantă cameră foto dintr-un telefon. Acest titlu este cu atât mai remarcabil cu cât au fost incluşi în test şi ,,grei din industrie”, precum Nokia 808 PureView sau mai recentul Lumia 1020. În caz că aţi uitat, aceste două modele incoporează un senzor de 41 de megapixeli. Vechiul model, Xperia Z1, iPhone-ul 5S sau fostul vârf de gamă Galaxy S4 au fost de asemenea devansate. Citeste ma mult pe playtech.ro.