MENIU

Ce zodie te va face să suferi în 2018. Anul dramelor

Ce zodie te va face să suferi în 2018. Anul dramelor

Fiecare nativ din zodiac intră în noul an cu alte percepții, alte planuri și, uneori, cu un alt tip de comportament. Este foarte posibil ca după o perioadă să avem senzația că nu îl mai cunoștem pe cel de lângă noi sau că ceva se întâmplă cu el, pentru că s-a schimbat enorm.

Acest fenomen poate să fie influențat și de astre, care au un rol important în modelarea comportamentului zodiilor. Vezi mai jos care este zodia care te va face să suferi în 2018, dar și ce comportament vor avea și ceilalți nativi!

Berbec

În acest an, Berbecul este dispus să facă multe sacrificii și compromisuri pentru ca relația cu cei din jurul lui să fie în regulă. Atât pe plan profesional, cât și pe plan emoțional, acest nativ va fi foarte implicat, dar și cei din jurul lui trebuie să dea dovadă de seriozitate și „să tragă la aceeași căruță” cu el.

Taur

Taurul va fi de nerecunoscut anul acesta, pe plan sentimental. Dacă până acum partenerul lui era obișnuit să aibă grijă ce spune, pentru că Taurul este foarte imprevizibil și nu îți poți da seama ce îl deranjează și ce nu, în 2018 acest nativ va fi mult mai bine dispus, mai înțelegător și mai deschis la orice tip de noutăți.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII