MENIU

Ce vedete dau BAC-ul în 2017. Astăzi au susţinut prima probă scrisă: La Limba Română

BACALAUREAT 2017. S-a dat probelor scrise ale examenului maturităţii pentru absolvenţii de liceu din întreaga ţară, însă, ca în fiecare an, nici vedetele nu scapă de aceste emoţii. 

BACALAUREAT 2017. Dacă abia a scăpat de emoţiile de la Eurovision şi a obţinut un loc destul de bun, România clasându-se pe locul 7, emoţiile nu au dispărut încă pentru Ilinca Băcilă, care susţine în această vară examenul de bacalaureat.

Ilincăi i se alătură şi Nicole Cherry, cântăreaţa care a spart topurile muzicale în urmă cu 4 ani cu piesa Memories. Se pare că prima probă, cea de competenţe lingvistice la Limba şi Literatura Română, nu a fost o piedică prea mare, cântăreaţa obţinând calificativul maxim, mai exact EXPERIMENTAT.

Nici familia cântăreţului Adi Minune nu scapă de emoţii, fiica acestuia, Carmen Simionescu, va susţine în această vară şi ea examenul maturităţii. Deja celebră şi lansată pe piaţa muzicală de către tatăl său, Carmen şi-a dat examenul în muzică, dar are nevoie acum şi de o notă mare la Bacalaureat, exament de care tatăl său ţine cont.

Nicole Cherry, despre BAC 2017. „Nu mă interesează să iau notă mare”

Nicole Cherry, despre BAC. Cântăreața a mărturisit că nu are emoții mari înainte de examen. Nicole Cherry s-a făcut remarcată în peisajul muzical din România încă de pe vreea când era dosar o copilă. Tânăra artistă, care a mărturisit la ce materii are probleme, se pregătește de Bacalaureat 2017, însă a afirmat că nu are prea mari emoții și că nu își dorește să ia notă mare.

Nicole Cherry, despre BAC. „Mă interesează să iau notă de trecere”

“Până la urmă carieră pe care vreau să o urmez e cea de cântăreața și trebuie să fac sacrificii pentru ea. Mai ales că eu fac asta din plăcere! Deci învăț când pot, pe unde pot! Bineînțeles că vreau să urmez și o facultate, dar era clar că o să mă ocup foarte mult de carieră. Nu vreau să negliejez niciuna din ele (n.r. nici carieră, nici școală), încerc să le împart cât pot eu de bine. Asta mi-am dorit de mică, să fiu cunoscută și oamenii să mă iubească…

Nu e vorba că nu mă interesează notă de la BAC, mă interesează să iau o notă de trecere. Atâta timp cât eu am o gândire foarte bună și pot să iau niște decizii în viață, care să mă ajute, eu cred că asta contează mult mai mult decât o notă pe care, până la urmă, oamenii o uită. La facultate încă nu m-am gândit exact ce aleg, am mai multe variante. Până la urmă facultatea este să te ajute să devii mai bun în ceea ce vrei să faci după facultate. Eu deja practic știu ce vreau să fac și după facultate și tot restul vieții de acum înainte”, a declarat Nicole Cherry, pentru Știrile Kanal D.