MENIU

CE URMEAZĂ LA GRANIŢA DE EST. Ministrul Apărării Naţionale este invitatul lui Rareş Bogdan

CE URMEAZĂ LA GRANIŢA DE EST. Ministrul Apărării Naţionale este invitatul lui Rareş Bogdan

600 de infanterişti marini americani şi 30 de aeronave militare F16 vor sosi în România pentru a întări graniţa de est a NATO. Care sunt scenariile pe care lucrează partenerii noştri pentru a preîntâmpina un război în zonă?

În această seară, de la ora 22.00, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi doi militari de carieră vin la „Jocuri de Putere” şi îi spun lui Rareş Bogdan de câţi bani are nevoie Armata română pentru a-şi putea îndeplini misiunile. Câte ore ar rezistă ostaşii noştri în cazul unui război şi când va fi funcţional scutul antirachetă de la Deveselu?

Iar de la ora 23.00 vei afla de la ministrul Energiei, Răzvan Nicolescu, care sunt preţurile şi tarifele la gaze naturale pentru a doua jumătate a anului 2014 şi anul 2015, de ce i-a ameninţat pe producătorii interni de gaze cu o suprataxare de până la 97 la sută. Ce strategie are România pentru a-şi capăta independenţa energetică? Mai există „băieţi deştepţi” pe piaţa energiei? Cum se pot eficientiza companiile energetice de stat? 

Răspunsurile doar la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan EXCLUSIV la Realitatea TV.