MENIU

Ce trebuie să facă femeile neapărat imediat după o partidă de sex

Ce trebuie să facă femeile neapărat după o partidă de sex

Ceea ce faci după o partidă de amor sau ceea ce nu faci este la fel de important ca şi preludiul. Asta înseamnă că trebuie să acorzi o importanţă majoră momentelor de după o relaţie intimă. O igienă riguroasă este doar unul dintre ritualurile care trebuie respectate.

Te speli cu apă şi săpun fără parfum. Lubrifiantii şi microbii de pe mâini pot creşte riscul unei infecţii bacteriene. De aceea, este recomandat ca, după sex, să se efectueze o toaletare riguroasă cu apă şi săpun non-parfumat. Curăţarea internă nu este necesară, întrucât vaginul are propriul său ciclu intern de curăţare.

Faci o baie în apă caldă. Relaxarea pe care o presupune actul sexual este completată de o baie caldă, în care poţi adăuga uleiuri esenţiale. Uleiul de cocos vă ajută la hidratarea pielii din zona exterioară vaginului.

Bei un pahar cu apă. După efortul depus în timpul contactului sexual, hidratarea este absolut necesară. Unul sau două pahare cu apă vor ajută la restabilirea echilibrului hidric şi va preveni dezvoltarea unor infecţii urinare.

Mănânci alimente bogate în probiotice. Iaurtul şi alte alimente fermentate conţin aceleaşi bacterii bune precum cele care se găsesc în vagin. Consumă astfel de alimente după o partidă de amor pentru a reface cantitatea de bacterii bune de care organismul are nevoie, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
femei igienă sex partidă