MENIU

Ce superputere te va conduce spre succes, în funcție de data nașterii

Ce superputere te va conduce spre succes, în funcție de data nașterii

Ziua în care te-ai născut este binecuvântată, pentru că este ziua în care ai pătruns într-o lume plină de miracole și de mistere. Tot în această zi ai fost înzestrat cu o superputere, o însușire extraordinară care te definește și face legătura dintre tine și divinitate. Această calitate cu care te-a înzestrat ziua ta de naștere este trecută în Arborele Vieții, din care ne tragem toate forțele și vitalitatea.

Data de 1 - Calea magicianului și Manipularea materiei

Ziua de întâi a fiecărei luni este asociată cu superputerea de a manipula lucrurile și persoanele, de a influența circumstanțele pentru atingerea unui țel. Scriitorul, negociatorul și oratorul merg și pe această cale. Numărul 1 simbolizează energia inițiatorului și a conducerii. Pe această cale creezi magie dacă te afli în slujba Luminii. Folosește cu înțelepciune cuvintele. Ele au o putere enormă.

Trăsăturile zilei 1: flexibilitate mentală și fizică, inteligență, voință, îndemânare, agilitate, abilități pentru comerț, informație, joacă, cuvinte magice, mantre, viclenie, minciună, înșelătorie.

Citește continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
numerologie