MENIU

Dăncilă despre relația cu Iohannis: E necesară colaborarea între președinte, Guvern şi Parlament

<p>Viorica Dancila, sedinta de Guvern</p>

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că, pe proiectele importante pentru ţară şi pentru români, este necesară "o colaborare" între preşedintele României, Guvern şi Parlament.

"Categoric, pe proiecte importante pentru ţară, pentru români, trebuie o colaborare între preşedintele României, Guvern, Parlament. (...) O divizare şi o colaborare, care nu este bună între aceste instituţii, cu siguranţă, nu vor aduce plusvaloare. (...) Voi avea o colaborare corectă atât cu preşedintele României, cât şi cu Parlamentul României", a declarat Dăncilă, duminică, într-o intervenţie telefonică la România TV. 

Totodată, şefa Guvernului a precizat că va avea o relaţie "corectă şi transparentă" cu şeful statului.

"Eu am vorbit întotdeauna despre echilibru şi faptul că avem nevoie de normalitate în România. Deci relaţia pe care o voi avea cu domnul preşedinte Klaus Iohannis va fi o relaţie corectă, o relaţie transparentă, o relaţie care este necesară în România. (...) Faptul că domnul preşedinte Klaus Iohannis, respectând majoritatea parlamentară, m-a desemnat pentru acest post, cred că (...) arată o responsabilitate mult mai mare din partea mea pentru a fi ceea ce oamenii au nevoie în ziua de azi - normalitate, echilibru şi o colaborare comună pe proiectele importante pentru România şi pentru români", a mai afirmat Dăncilă.

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis iohannis Viorica Dăncilă