MENIU

Ce spune Raed Arafat despre un posibil lockdown total: "La acest moment nu există nicio discuție" - Care e motivul creșterii cazurilor de coronavirus în România

Raed Arafat

Raed Arafat a explicat faptul că creșterea numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră se datorează noii tulpini. El a mai menționat și faptul că un nou lockdown total nu este luat în considerare în acest moment.

”Trebuie să se înţeleagă peste tot (…) în mâna noastră stă dacă continuăm să creştem incidenţa şi să trebuiască să luăm măsuri de limitare a circulaţiei (…) De noi depinde acest lcuru. Ne confruntăm cu riscul răspândirii mai rapide din cauza noii tulpini care devine din ce în ce mai predominantă peste tot şi un sistem sanitar care oricum este aglomerat în acest moment”, a afirmat Arafat.

”Dacă continuă creşterea (…) acolo unde trebuie măsuri locale, zonale, acestea se vor lua. Dacă nu le luăm, vom ajunge să luăm măsuri naţionale mult mai drastice şi asta încercăm să evităm. (…) La acest moment nu există în faţa noastră, pe masă pusă, nicio discuţie despre lockdown total (…) Încercăm tot posibilul să nu ajungem acolo”, a mai declarat Raed Arafat la o televiziune de știri.

Mai multe articole despre:
raed arafat coronavirus carantina lockdown