MENIU

Ce spune fostul pilot naţional de raliuri Titi Aur despre moartea lui Condrea: A intrat intenţionat

<p>Procurorii au reconstituit traseul lui Dan Condrea &icirc;nainte de accident. Pe unde a mers acesta?</p>

Dan Condrea, patronul companiei care vindea dezinfectanți diluați spitalelor, a murit, duminică, într-un accident de mașină. Autoritățile nu exclud varianta sinuciderii, deoarece nu există urme de frânare și drumul este drept în zonă.

Accidentul s-a produs în satul Tamaș, între Buftea și Corbeanca, în apropierea fabricii Hexi Pharma.

Primul apel la 112 a ajuns la 18:47 de minute. Doi martori, un biciclist și un șofer, au văzut tot ce s-a întâmplat. Șoferul a fost chiar depășit de Condrea și a povestit reporterilor că patronul Hexi Pharma mergea cu viteză. Ambii au dat declaraţii la Poliţie.

Fostul pilot naţional de raliuri Titi Aur a vorbit despre circumstanţele accidentului.

"A fost sinucidere, pentru că şi-a luat o maşină fără urme de siguranţă, a intrat frontal în copac, nefiind în depăşire, având şi viteză foarte mare. Eu cunosc bine drumul. Cred că alegerea a fost a lui. Mulţumim că nu a intrat frontal în altă maşină!

Dacă observaţi, el a intrat cu partea stângă a maşinii în pom. Ăsta e un semn că a vrut să se asigure că el se va lovi de copac. În timpul unui accident, un şofer încearcă, din reflex, dacă nu mai poate evita impactul, să intre cu partea dreaptă. Dar în acest caz, maşina a lovit pomul cu partea stângă a maşinii", a spus Titi Aur la televiziunea Antena 3.

Mai multe articole despre:
accident Titi Aur dan condrea