MENIU

Ce se întâmplă în realitate atunci când slăbești. Nu te-ai fi gândit la asta

Slăbitul are o mulțime de avantaje. Cele mai multe sunt pentru sănătate, dar există câteva și de ordin financiar. 

Poți economisi bani. Vei râde, dar este cât se poate de adevărat. Atunci când ieși mereu în oraș pentru a mânca vei cheltui destui bani.

De obicei persoanele de acest gen dau o grămadă de bani pe tot felul de “gustărele”. De asemenea, nu le lipsesc sucurile, snacksurile sau dulciurile. 

Poți câștiga mai mulți bani. Conform studiilor, persoanele care sunt în formă sunt preferate de angajatori, în detrimentul celor supraponderali. Atunci când vorbim de afaceri, se aplică aceeași teorie. Antreprenorii care au o greutate optimă se simt mai increzatori.

Vei fi mai fericită. Ce se întâmplă când slăbești? Îți vei schimba cu totul dispoziția. Vei avea mai multă poftă de viață, vei dori să încerci lucruri noi. Conform unor cercetători din Olanda, cei care sunt obezi sau supraponderali au tendința de a fi depresivi. Nu mai au chef de nimic și li se pare că sunt într-o situație fără ieșire. Desigur că nu este așa, oricând îți poți schimbă viata.

Vei avea o minte mai ascuțită. Fără doar și poate, iar un studiu neurologic confirmă aceste aspecte. Capacitățile cognitive ale oamenilor obezi sunt reduse, semn că greutatea excesivă alterează și activitatea creierului.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
slăbit avantaje slăbit slăbit avantaje