MENIU

Ce se întâmplă dacă bei o linguriţă de ulei de măsline cu suc de lămâie. Efectul e uimitor!

Dacă suferi din cauza extenuării, a constipației sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești sănătatea trebuie să încerci acest remediu.

Tot ce trebuie să faci este să mănânci, pe stomacul gol, ulei de măsline cu puțin suc de lămâie. O lingură este suficientă pentru a măsura cantitatea potrivită pentru un shot de sănătate.

Acestă soluție este destul de frecventă în salate, așa că ai mai gustat acest amestec. Uleiul de măsline și lămâia din care vei stoarce sucul trebuie să fie la temperatura camerei. Iată care sunt cele patru beneficii ale acestui amestec minune.

- Ameliorează neplăcerile artritei reumatoide

Această combinație de zeamă de lămâie și ulei de măsline are proprietăți antiinflamatorii, deci va reduce inflamațiile și durerea de la nivelul articulațiilor.

- Ajută digestia

Poți spune la revedere constipației cu acest remediu. Uleiul de măsline este un adevărat lubrifiant pentru sistemul digestiv, iar zeama de lămâie echilibrează sucurile digestive. În plus, acest shot de sănătate stimulează ficatul și bila, ajutând pe toate planurile digestia.

- Îmbunătățesc sănătatea ficatului și a bilei

Poți pune lingurița de ulei de măsline și sucul de lămâie în  jumătate de pahar de apă călduță și o poți bea cu o oră înainte de masa principală. În acest fel îți vei detoxifia bila, rinichii și ficatul. Un tratament pe termen lung cu acest remediu poate duce chiar la prevenirea apariția pietrelor la fiere sau chiar le poate dizolva, scrie unica.ro.

Mai multe articole despre:
sănătate ulei de măsline zeama de lamaie