MENIU

Ce se întâmplă cu adevărat în primul sex-club destinat exclusiv femeilor - Foto

<p>Skirt Club</p>
<p>Skirt Club</p>
<p>Skirt Club</p>
<p>Skirt Club</p>
<p>Skirt Club</p>

”Clubul fustelor”, un sex-club dedicat exclusiv femeilor, s-a deschis în Shanghai și promite să își aducă contribuția la reducerea inegalităților de gen.

După ce a apărut la Londra în 2014, apoi la New York, San Francisco, Los Angeles, Miami, Berlin, Viena și Sydney, ”Clubul fustelor” s-a deschis pentru prima dată în Asia, în Shanghai, notează South China Morning Post.

Proprietara clubului, o femeie de afaceri din Hong Kong, Genevieve LeJeune, s-a declarat uimită de ce a găsit în China, de felul deschis în care femeile din Shanghai vorbesc despre sexualitatea lor.

Clubul organizează evenimente tematice, care includ demonstrații, dar și dezbateri.

”Avem o temă dominatrix, în care toată lumea este îmbrăcată în latex, iar cineva vine și face demonstrații. Există tot timpul multe voluntare!, spune Genevieve LeJeune.

Membrele clubului trebuie să aibă peste 18 ani și să fie de acord cu regulile clubului, care includ interdicții pentru filmări și interdicții pentru bărbați.

Clubul cere totodată membrelor să evite ”avansurile și propunerile nedorite”.

Clientele tipice ale clubului, spune LeJeune, sunt femei de carieră, care au parteneri de viață și vin aici pentru a se simți bine.

”Nu este neapărat vorba despre sex. Femeile vorbesc despre necesitatea de a avea un loc al lor, un sanctuar unde pot lua propriile decizii, fără să se simtă judecate și presate”, explică LeJeune.

Mai multe articole despre:
sex club