MENIU

Ce se întâmplă atunci când te îndrăgostești. E absolut fabulos

Dincolo de toate definiţiile dragostei, ar trebui să ştim că aceasta este în primul rând o stare ce poate fi simțită din toate punctele de vedere.     

Toate aceste lucruri sunt de-a dreptul minunate, iar schimbările care au loc în organismul unui îndrăgostit sunt întotdeauna benefice.

Nu mai ai dureri de cap

Indrăgostită fiind, uiți de pastilele cu ibuprofen deoarece nu mai ai nevoie de ele. Această ameliorare a durerilor de cap se datorează oxitocinei.

Mai puțin stres

Sărutul scade nivelul cortisolului din corp, ceea ce înseamnă că sesiunile îndelungate de săruturi pasionale te pot relaxa complet.

Fiori

Știi acei fiorii care-ți trec prin corp în momentul în care auzi o melodie specială sau vezi un apus de soare? Ei bine, când ești indragostit ai aceeași senzaţie deosebită.

Devii mult mai comunicativ

Creierul tău decide în 20 de minute dacă poţi sau nu avea încredere într-o anumită persoană. Prin urmare, dacă te simţi liber să-i povesteşti unei persoane anumite evenimente intime, ai primul semn că îți dorești o relație de durată cu aceasta. Acum o lună erați doi străini, iar azi deja îi povestești cum ai dormit cu un ursuleț de pluș până la vârsta de zece ani.

Mai multe articole despre:
dragoste iubire îndrăgostit