MENIU

Ce salarii primesc lucrătorii comerciali de la Kaufland

În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial de la Kaufland poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzând sporuri şi tichete de masă.

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu peste 15.000 de salariaţi, majorează salariul minim în companie pentru lucrătorii comerciali din magazine, acesta ajungând la 2.000 de lei brut (circa 1.500 de lei net), sumă ce include şi tichetele de masă.

Potrivit zf.ro, cea mai mare parte a angajaţilor Kaufland lucrează în cele 110 magazine pe care compania le are în România. Mai mult, o bună parte dintre aceştia sunt lucrători comerciali.

"În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzând sporuri şi tichete de masă. Creşterile salariale au loc periodic în companie, ultima fiind implementată în luna mai 2016. Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017", spun oficialii grupului german, liderul comerţului local cu afaceri de peste 2 mld. euro anul trecut.

Mai multe articole despre:
salarii Kaufland