MENIU

Ce să-i faci să NU te înşele, în funcţie de zodia lui

Nu! Barbatii nu sunt cu totii predispusi sa insele. Asta daca stii cum sa ii tii aproape si sa le starnesti mereu interesul pentru tine si pentru relatia voastra de cuplu. Altfel...

Iata care sunt trucurile la care poti apela ca sa il determini sa iti ramana fidel pana la moarte, in functie de zodia in care e nascut:

Berbec

Daca iubitul tau este Berbec, atunci ar fi bine sa ramai mereu provocatoare. Are nevoie sa te vada zi de zi ca pe o femeie care trebuie cucerita. Altfel, isi pierde interesul. Gelozia ii mentine interesul viu, asa ca poti risca sa flirtezi putin ca sa ii pui sangele in miscare.

Taur

Cand treci pe langa el prin casa, atinge-l... intamplator intr-un loc interzis, sa spunem. Apoi prefa-te ca nici nu ti-ai dat seama ce s-a intamplat. Il innebuneste pur si simplu. La modul pozitiv, evident. Si fii mereu aranjata, parfumata.

Gemeni

Fa-l sa rada, glumeste continuu, joaca-te cu el si nu-l lasa nicio clipa sa se plictiseasca. Distractia mentine flacara aprinsa cu iubitul din zodia Gemeni. Pentru ca se plictiseste repede, trebuie sa gasesti solutia sa elimini orice urma de monotonie din relatie.

Citeşte continuarea pe ele.ro.


Mai multe articole despre:
horoscop horoscop sex