MENIU

Ce pretenții Colosale are Garou, pentru concertul de la Sala Palatului

GAROU, unul dintre cei mai iubiti cantareti canadieni ai ultimilor ani a trimis o listă bogată de cerințe pentru concertul pe care il va sustine la Sala Palatului pe 8 aprilie. Artistul, care are deja 3 discuri de platina si vanzari record de albume in toata lumea, ajunge pentru prima data in Romania cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues” si a lasat deja pentru fanii sai din Romania un mesaj video: http://youtu.be/OEGvldPD5-k

GAROU, artistul care a cucerit iubitorii de musical cu rolul Cocosatului din “Notre Dame de Paris”, a transmis organizatorilor www.vreaubilet.ro o lista de aproape 50 de cerinte printre care se numara specialisti de make-up, hair, stilist, medic, chiropractor, masseur terapeut, echipa de security, bucatar din Romania. Make-up artistul Mirela Vescan si hair-stylistul Laurent Tourette se vor ocupa de look-ul cuceritor al artistului GAROU la primul sau concert din Romania.

Artistul isi doreste pentru echipa sa un mic-dejun de tip american cu cereale, fructe, oua, bacon, paine de casa, briose, branzeturi, iaurturi si suc stors din fructe proaspete, un pranz de tip bufet suedez cu cel putin 6 feluri de mancare servite, supe, salate, carne, peste, garnituri de legume, iar la desert, branzeturi, inghetata si budinci si o cina tot de tip bufet suedez. GAROU prefera mierea, strugurii verzi, ciocolata si vinul rosu, pentru ca organizatorii au fost rugati sa respecte o lista lunga de cerinte ale artistului printre care primele erau acestea.

O mare parte din biletele la concertul GAROU au fost deja vandute, iar organizatorii evenimentului, www.vreaubilet.ro ofera pana pe 8 martie “Biletul cu inimioara” cu 20% reducere la toate spectacolele organizate de ei (Garou, Ray Wilson, trupa Bond, Pablo Alboran). Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Mai multe articole despre:
Sala Palatului Garou vreau bilet.ro