MENIU

Ce merită zodiile să primească de Moș Nicolae. Zodia care trebuie să uite de cadouri scumpe

În noaptea dintre 5 și 6 decembrie, Moș Nicolae ne vizitează în fiecare an și ne lasă în ghete, bocanci ori cizme ceea ce merităm. Te-ai obișnuit încă din copilărie să fii răsfățată cu bunătăți, dacă erai cuminte, ori să primești câte o nuielușă sugestivă pentru nebuniile pe care le făceai. Oare în acest an cu ce va fi încărcată încălțămintea ta lăsată lângă ușă? Semnul tău zodiacal lasă multe indicii despre ceea ce meriți să primești de Moș Nicolae.

Ce primesc zodiile în ghetuțe de la Moș Nicolae?

Berbec

Nu te aștepta la prea multe cadouri anul acesta de la Moș Nicolae. Doar știi și tu că nu ai fost deloc cuminte. Te-ai certat des cu cei din jur și ai fost pusă pe șotii, așa că nu ar trebui să fii surprinsă dacă vei primi cel puțin o nuielușă. Dar, pentru că ai făcut și câteva fapte bune, Moșul se va îndupleca și îți va lăsa în ghete și o surpriză frumoasă: un accesoriu elegant. Nu te umfla în pene, pentru că ai fost la limită!

Taur

Ai încercat tot anul să faci lucrurile corect, iar Moș Nicolae apreciază eforturile tale, astfel că te va recompensa pe măsură. Pe lângă câteva bunătăți care îți vor răsfăța papilele gustative, vei primi și ceea ce îți dorești mai mult: o carte cu secrete culinare. De acum, chiar că nu te va mai întrece nimeni în bucătărie!

Gemeni

Nu te ascunde după deget, Moș Nicolae știe prea bine că ai călcat de mai multe ori strâmb în acest an. Nu îți face speranțe că vei scăpa de nuielușă, pentru că vei primi mai multe. În plus, vei mai găsi în cizme și un ceas. Moș Nicolae s-a gândit că nu ai unul bun, altfel nu își explică de ce întârzii mereu la întâlniri.

Rac

Moș Nicolae știe că meriți mai mult decât niște dulciuri în ghete, așa că îți va dărui ceva special pentru inima ta: o poveste de dragoste. Poate că nu îți vei întâlni prințul chiar pe 6 decembrie, dar până la finalul anului va fi în brațele tale.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop Moş Niculae