MENIU

Ce măsuri a luat Antena 1 în privința Ozanei Barabancea după cuvintele despre tragedia din Colectiv

Ozana Barabancea nu va fi exclusă din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, după declarațiile nepotrivite pe care le-a făcut aceasta după tragedia din clubul Colectiv

Ea a fost avertizată doar verbal în urma mesajului pe care l-a postat pe Facebook, imediat după tragedia de la Colectiv, chiar dacă şefii Antenei 1 luaseră în calcul excluderea ei din emisiunea „Te cunosc de undeva“ sau penalizarea financiară. „A fost mustrată verbal, discuţiile au fost ample, Ozana a fost pusă la zid, totul verbal, şi a rămas să se ia o decizie în ceea ce o priveşte“, a declarat o sursă in interiorul trustului Intact pentru libertatea.ro.

“Ce lansare de CD a fost azi noapte în club Colectiv? Ce versuri promovau artiştii aceia? (…) O schizofrenie mentală... (…) Sper să nu ajungă pe piaţă asemenea chemări. (…) Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualităţii. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. (…) S-a murit în colectiv. (…) Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure şi să bea, să şi-o tragă prin WCuri şi să vomite apoi în taxi?”, sunt pasajele care au pus internauţii pe jar pe 31 octombrie, când încă nu-şi reveniseră din şocul provocat de vestea dezastrului din Colectiv.

Mai multe articole despre:
Antena 1 colectiv ozana barabancea