MENIU

Ce mănâncă Neti Sandu ca să arate fabulos la 64 de ani. Singurul preparat pe care îl consumă zilnic

Nati Sandu

Neti Sandu, îndrăgita prezentatoare a horoscopului, nu face mari eforturi pentru a se menține în formă, însă are grijă la câteva detalii. Există un singur fel de mâncare pe care îl consumă zilnic pentru a arăta fabulos la 64 de ani. 

"Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit!", a povestit Neti Sandru într-un interviu pentru Viva 

Mai multe articole despre:
Nati Sandu