MENIU

Ce îţi aduce fericirea, în funcţie de zodia ta. Horoscopul bucuriei

Fericirea nu reprezintă acelaşi lucru pentru toată lumea. Iată ce te face pe tine să te simţi binecuvântată, în funcţie de zodie!

Berbec

Berbecul e o persoană entuziastă, astfel încât orice provocare mică e tot ce îi trebuie pentru a fi fericit.

Berbecul e cuceritor şi se simte cel mai împlinit atunci când îşi cucereşte propriile temeri. Dacă eşti născută în această zodie, găseşte o modalitate de a-ţi cuceri temerile şi de a-ţi face o listă de provocări care îţi va menţine bucuria şi te va ţine în priză.

Taur

Taurul iubeşte stabilitatea şi acest lucru îl face fericit.

El dispreţuieşte schimbarea chiar dacă are nevoie de ea şi vrea să stea ferm cu picioarele pe pământ. Odată ce îşi găseşte un partener în care poate avea încredere, el se dedică trup şi suflet şi e cu adevărat fericit şi sigur. Încrederea e foarte importantă pentru el, şi poate fi puternic, dar şi vulnerabil în faţa ameninţărilor. Are nevoie de dragoste şi stabilitate şi va fi cu adevărat fericit.

Gemeni

Gemenii au o singură dorinţă: să aibă libertate.

Ei visează întotdeauna la ea şi încearcă să devină independenţi în tot ce pot. Libertatea este ceea ce le aduce fericirea. Deşi sunt greu de îmblânzit, dacă găsesc o cale de a-şi gestiona temerile şi gândurile întunecate, atunci ei pot deveni parteneri de mare anvergură pentru cei în care au încredere.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII