MENIU

Ce înseamnă când visezi că zbori. Mesajele ascunse ale subconștientului, dezvăluite de psihologi

Ce înseamnă când visezi că zbori

Visul că zbori este destul de comun și mulți oameni îl experimentează din când în când. Această imagine magică poate fi destul de impresionantă și poate induce un sentiment puternic de eliberare și libertate. Cu toate acestea, uneori, visele noastre pot avea o semnificație mai profundă și pot reprezenta mai mult decât pare la prima vedere.

Multe interpretări de vise au studiat semnificația viselor în care zborul este un element central. Este posibil ca aceste vise să reflecte dorințele noastre cele mai profunde sau să fie o reprezentare a unei căutări spirituale profunde a libertății și a independenței. În unele cazuri, interpretarea poate fi inversă, semnificând că este timpul să faci pasul următor și să te înalți mai sus.

În timp ce majoritatea oamenilor își amintesc cu plăcere visele în care zboară, realitatea este că acestea pot ascunde deseori un avertisment sau un mesaj important. Interpretarea adecvată a acestor vise poate ajuta înțelegerea mai plină a gândurilor și emoțiilor noastre subconștiente. Indiferent de caz, interpretările de vise pot să ofere un mecanism important de introspecție și ne pot ajuta să înțelegem mai bine noi înșine și lumea din jurul nostru.

Ai visat că ești la nunta ta? Mesajul important din spatele acestui vis - Îți va schimba viața total

Ce înseamnă când visezi că zbori

Potrivit interpretei profesioniste de vise Lauri Loewenberg, visele cu zbor sunt foarte comune pentru copii, dar au tendința să se reducă pe măsură ce îmbătrânim. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să visăm că zburăm și ca adulți. Loewenberg spune că aceste vise se referă cel mai adesea la sentimentul de încântare sau excitație legat de ceva din viața ta. „Poate că am atins un scop înalt pe care ni l-am setat pentru noi înșine, sau am scăpat de ceva care ne apăsa anterior sau ne ținea înapoi”, explica Loewenberg. Când ne simțim puternici, astfel de lucruri vor provoca un vis cu zbor, pentru că este o expresie subconștientă a euforiei noastre. Și asta ar putea însemna să atingem noi înălțimi în orice, de la locul de muncă la dezvoltarea personală sau dezvoltarea spirituală.

Iată 9 interpretări pentru visele cu zbor

În multe cazuri, un vis obișnuit cu zbor se va referi la temele menționate anterior, cum ar fi sentimentul de excitare, de a fi eliberat de povara sau de a atinge noi înălțimi. Cu toate acestea, în funcție de context, există câteva interpretări specifice:

Visezi că zbori și nu poți coborî

Dacă visezi că zbori în vis și nu poți coborî, este posibil să fi atins un succes cu adevărat semnificativ, cum ar fi statutul de celebritate sau obținerea unei promovări importante. În acest caz, ai putea avea conștientizarea că ceva te-ar putea aduce în jos în viitor, iar temerile tale subconștiente despre durabilitatea succesului tău încep să apară, scrie Sfatul Parintilor. S-ar putea, de asemenea, să existe o parte a ta care se simte ușor incomodă cu noile înălțimi pe care le-ai atins. Până la urmă, schimbarea este înfricoșătoare – chiar și schimbarea pozitivă – așa că acest vis ar putea fi subconștientul tău spunând: „Nu putem să ne întoarcem, chiar dacă am vrea.”

Ce înseamnă, de fapt, câinele în vis. Mulți români interpretează greșit acest mesaj

Visezi că ai dificultăți în a zbura

Dacă visezi că nu poți să continui să zbori, luptând să te menții în aer și/sau căzând înapoi după ce ai luat zborul, poate însemna că în prezent depui eforturi foarte mari. Desigur, deoarece ai probleme să zbori, ar putea fi ceva în viața ta reală care te împiedică să decolezi, așa cum se spune. De exemplu ceva nu te lasă să demarezi un proiect.

Te dai mare ca poți zbura

Un alt vis cu zbor este acela în care te lauzi cu faptul că poți zbura. S-ar putea să strigi la oamenii de jos pentru a atrage atenția, de exemplu. În acest caz, există ceva în viața ta reală pentru care simți că meriți recunoaștere, dar s-ar putea să nu o primești.

Visezi că zbori foarte repede sau foarte încet

În unele vise cu zbor, ai putea zbura repede pe cer, iar în altele, ai putea fi relaxat. Diferențele de viteză pot vorbi despre diferențele dintre tipurile de personalitate. Când experimentezi succesul, în funcție de personalitatea ta, visul tău cu zbor poate reflecta o excitație nesăbuită și viteze de zbor rapide sau o abordare mai temperată și măsurată a succesului, cu un zbor în vis mai relaxat.

Visezi că mănânci hrana pentru pisici? Ce semnificație are o astfel de viziune

Visezi că zbori departe de ceva

Dacă descoperi că obișnuiești să visezi că zbori doar atunci când ești în pericol sau încerci să scapi de ceva, acest lucru poate avea legătură cu modul în care îți aplici punctele forte în viața reală. Deci nu te bucuri cu adevărat de zbor. Și acest lucru este, de obicei, legat de nerecunoașterea sau neutilizarea abilităților tale în viața reală, decât dacă ești pus la încercare într-adevăr. Punctele tale forte nu ies la iveală decât dacă sunt provocate semnificativ.

Visezi că zbori peste un dezastru

Dacă visezi că zbori peste un anumit dezastru, cum ar fi un incendiu de vegetație, mări furtunoase sau un cutremur, acest lucru vorbește despre depășirea unui lucru în viața ta reală. Vrei să acorzi atenție la ceea ce este sub tine, pentru că asta înseamnă să îți dai seama de capacitatea ta de a te ridica deasupra unui lucru foarte negativ care se întâmplă în viața ta acum.

Ce înseamnă atunci când visezi aur. Detaliul care îți poate schimba viața - Semnificații și interpretări

Visezi că zbori cu cineva

Majoritatea viselor cu zbor vor fi solo, dar poți visa și că ai un companion de zbor, fie că este un partener sau un prieten în viața reală. Aceste vise sunt subconștientul tău recunoscând că această persoană te susține în obiectivele și eforturile tale, sau poate exista ceva în viața reală pe care amândoi l-ați depășit împreună.

Visezi că zbori într-un avion

Visele despre călătoriile cu avionul sunt legate de cariera ta, deoarece avionul decolează și vrem ca în viața profesională să atingem noi culmi. Avioanele pot reprezenta și calea ta spirituală sau religioasă.

Visezi că plutești, dar nu te deplasezi nicăieri

Nu în ultimul rând, unele vise cu zbor pot implica plutire sau planare deasupra solului, fără a te deplasa cu adevărat. Acest lucru ar putea reprezenta o anumită stagnare. Ai atins un nivel superior într-o anumită zonă, fie că este vorba de o relație sau de un proiect sau de creștere spirituală, dar acum ești un fel de stagnat.

Cum să lucrezi cu visul că zbori

Cele mai multe vise cu zbor tind să fie pozitive și au o senzație de speranță sau excitare, dar nu întotdeauna. În cazul scenariilor mai negative sau provocatoare ale viselor cu zbor, Loewenberg spune că cheia pentru a înceta să mai ai visul este să afli ce reprezintă în viața ta reală. „Așa cum se întâmplă întotdeauna, acordă atenție gândurilor și sentimentelor pe care le ai în vis, pentru că aceleași gânduri și sentimente exacte vor conecta și se vor aplica la ceva din viața ta reală”, spune Loewenberg.

Ce înseamnă când visezi urși. Este sau nu de bun augur? Explicații uluitoare

Mai multe articole despre:
vise zbor semnificatia viselor