MENIU

Ce greşeli fac femeile la volan

Doar câteodată anumite obiceiuri... feminine le împiedică să fie cele mai bune şoferiţe de pe şosea, scrie glamourmagazine.ro, care făcut o listă cu cele mai frecvente greșeli ale femeilor la volan.

Încearcă să fie multitasking. Să se uite la drum, să-şi programeze şedinţele de cosmetică la telefon şi să mai găsească şi timp pentru a sorbi o înghiţitură din acel caffe late delicios. (Fetelor, aşteptaţi cel puţin să opriţi la un semafor pentru asta!)

Se stresează prea mult. Dacă acul de benzină coboară spre linia roşie e panică! Dacă un alt şofer le claxonează pentru că nu au plecat instant de la semafor li se pare că toată ziua e compromisă.

Ezită. Atunci când trebuie să intre într-o intersecţie prea aglomerată sau atunci când vor să facă rapid stânga prin faţa altor participanţi la trafic. Ezitarea duce la aşteptări prea lungi la coada de la semafor şi, evident, la alte claxoane din partea celorlalţi participanţi la trafic. (Fiţi mai îndrăzneţe, fetelor!

Merg prea încet. Este adevărat că uneori e bine să fii atentă la drum şi să mergi respectând viteza regulamentară. Citește mai mult...

Mai multe articole despre:
maşini femei volan semafor