MENIU

Ce facturi i-au venit ministrului Energiei la gaze și la electricitate? Virgil Popescu: „Aragazul a stat închis. Iar cafeaua o fac la aparat electric”

Virgil Popescu - ministrul Energiei

Virgil Popescu - ministrul Energiei a vorbit, din nou, despre facturile pe care le are la gaze și energie electrică. Ministrul a spus cât are de plată în această perioadă.

Facturile la gaze și la energie au înregistrat creșteri fără precedent în ultimele luni. În acest context, ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune că are facturi la fel ca și până acum.

La curent i-a venit de plată suma de 122 de lei, iar la gaze 37 de lei, la apartamentul din Bucureşti, care are o suprafață de 110 mp.

„Eu sunt obișnuit să îmi plătesc singur. 122,40 lei. Am schimbat toate becurile, electrocasnicele sunt A++.  Am schimbat centrala de gaze și este în condensație și mi-a scăzut factura cu 30%. 

37,09 lei e factura la gaze! Este august factura, venită în septembrie. 

La Drobeta am pompe de căldura, panouri solare, acolo am făcut o soluție mai bună, producând și energie. Încerc să văd dacă pot sa ajung la o independență energetică”, a spus ministrul Energiei, la un post TV.

Întrebat dacă stă pe acasă și dacă gătește, acesta a răspuns: „În fiecare zi merg acasă. Gătit nu, aragazul a stat închis. Iar cafeaua o fac la aparat electric”. 

Mai multe articole despre:
virgil popescu factura gaze energie