MENIU

Ce este pasta neagră de dinţi şi din ce este făcută

Daca vrei sa ai dinti mai albi si mai sanatosi, pentru un zambet de nota 10, citeste mai multe despre pasta de dinti neagra!

Pasta de dinti neagra: ce este si cum functioneaza

Din pacate, putini sunt cei care se bucura de o dantura sanatoasa si frumoasa. Pe langa problemele obisnuite cu care ne confruntam, in special cariile, ingalbenirea dintilor este inestetica pana in punctul in care evitam sa mai zambim tocmai din acest motiv. Oricat de multe produse ai folosi, parca nu reusesti sa rezolvi problema si te-ai gandit sa recurgi pana la urma la serviciile dentistului, care va folosi substante chimice pentru a albi dintii. Inainte de a face acest lucru, incearca pasta de dinti neagra, care are acest efect.

Pasta de dinti neagra este facuta din carbune activat. Oricat de ciudat ti s-ar parea sa te speli pe dinti cu un astfel de produs, afla ca acesta are proprietati incredibile si este 100% natural. In primul rand, se stie ca unul dintre principalele efecte ale carbunelui este cel de albire a dintilor. Apoi, el te va ajuta sa ai o respiratie proaspata, pentru ca absoarbe mirosurile si impuritatile, ceea ce inseamna ca nu se mai formeaza atatea bacterii la nivelul gurii. Bacteriile sunt principala cauza a halenei, adica a mirosului neplacut al gurii. 

Mai multe pe divahair.ro.