MENIU

Ce boli karmice ai, în funcţie de zodia în care te-ai născut. Încărcăturile destinului

Ce boli karmice ai, în funcţie de zodia în care te-ai născut. Încărcăturile destinului

Cu toții știm că datoriile karmice întotdeauna se plătesc, altfel ne vor urmări pe tot parcursul vieții. Fiecare dintre noi venim pe lume cu o astfel de încărcătură a destinului, însă știai că și bolile cu care ne confruntăm pe tot parcursul existenței noastre tot de aici își au obârșia?

Putem vorbi despre boli karmice pe care le avem în viață, în funcție de zodie. Iată cum stă fiecare semn astral la acest capitol:

Berbec

Acneea sau iritațiile feței, ori virusurile herpetice sunt, se pare, moștenirile tale karmice. Tocmai de aceea, un Berbec nu va avea pace până nu va trece de câte ori în viață prin aceste probleme de sănătate. Acutizarea și, ulterior, vindecarea lor, va face să treacă această karma nefastă și să scapi de afecțiuni. Până atunci însă, Berbecul va fi complexat de un chip (sau alte zone ale corpului – spate, picioare) afectat de acnee ori de suferințe cauzate de virusul herpetic (cea mai frecventă manifestare este a banalului herpes care apare destul de des, până acum în mod inexplicabil).

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop boli zodii