MENIU

Ce au postat pe Facebook Diana Șoșoacă și George Simion după ce Volodimir Zelenski și-a anulat discursul din Parlament din cauza unor posibile perturbări

Diana Sosoaca si George Simion

Volodimir Zelenski, aflat în vizită oficială în România, a decis să își anuleze discursul pe care ar fi urmat să îl țină în plenul Parlamentului din cauza unor posibile perturbări. Atât George Simion cât și Diana Șoșoacă au reacționat după anunț.

Volodimir Zelenski se află marți în vizită oficială pentru prima oară în România, după începerea războiului. Președintele ucrainean avea planificat și un discurs în fața Parlamentului însă acesta a fost anulat.

Decizia anulării discursului a venit la scurt timp după ce Birourile reunite stabiliseră programul pentru ziua de marţi, care cuprindea discursul preşedintelui Ucrainei, începând cu ora 17.00, în plenul celor două Camere ale Parlamentului.

Motivul anulării discursului lui Volodimir Zelenski ar ţine de eventuale perturbări ale discursului preşedintelui Ucrainei.

George Simion a postat pe Facebook imediat după aflarea veștii: "E oficial: cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelinski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României. Merge doar la Iohannis"

Întrebat dacă e adevărat sau banc, într-un comentariu, Simion replică: "Adevărat 100%, s-au speriat mititeii!"

Și Diana Șoșoacă i-a transmis un mesaj președintelui ucrainean: Zele, ai curaj să te întâlnești cu mine? Am o scrisoare să îți dau! E pentru românii noștri de dincolo pe care îi omori!

 

Mai multe articole despre:
diana sosoaca george simion volodimir zelenski