MENIU

Ce au observat trecătorii, pe malul unei ape: erau MII! Când s-au apropiat, nu le-a venit să creadă

Mii de bulgări de zăpadă au fost observați de trecători, la malul unui golf din Rusia. Oamenii nu și-au putut explica de unde au apărut, dar s-au oprit pentru a face câteva poze sau pentru a filma.

Fiind însă sceptici, locuitorii nu au atins acei bulgări, pentru că nu știau exact de proveniența sferelor perfect albe și înghețate. În acele ape s-au putut vedea mii de astfel de forme.

Deși acest fenomen a mai fost prezent și în urmă cu câțiva ani, tot în nordul Rusiei, locuitorii din acea zonă se întreabă dacă într-adevăr respectivii bulgări sunt din zăpadă sau dacă în spate nu ar putea exista un alt adevăr.

De câțiva ani, acești bulgări au apărut în diverse zone ale Rusiei, dar niciodată nu s-a găsit o explicație suficient de plauzibilă pentru apariția acestora. Unii oameni spun că s-au format în urma unei furtuni de zăpadă, pe când alții cred că ar fi de fapt „icre de balenă”.

Bulgării perfect rotunzi de zăpadă au rămas intacți chiar și câteva zile, după ce s-au rostogolit la mal dintr-un golf localizat în nord-vestul Rusiei.

Un specialist în ecologie a fost de părere că acei bulgări ar fi putut fi formați în apă, din cauza poluării cu ulei din râuri și oceane. Sferele albe „normale” aveau un diamentru de 17 centimetri, pe când cele mai mari aproximativ 25 de centimetri, informează ciao.ro.

Foarte mulți internauți au mai spus că respectivii bulgări s-au format printr-o mișcare a apelor, dar și că au putut ieși la suprafață pentru că zăpada conținea și particule de oxigen.

Mai multe articole despre:
0 Rusia fenomen bulgări zăpadă bulgări perfecţi