MENIU

Meghan Markle şi Prințul Harry, apariţie spectaculoasă de Ziua Femeii. Cum au fost surprinşi

După botezul lui Meghan Markle de marți, actrița convertindu-se la religia anglicană, logodnicii au ajuns de Ziua Femeii la un eveniment în Birmingham, unde sute de fani i-au întâmpinat în fața clădirii Millennium Point. 

Meghan, în vârstă de 36 de ani, a marcat încă o apariție chic, de data aceasta într-un palton bleumarin cu revere albe și cordon în talie, o creație J.Crew, într-o culoare care o prinde de minune pe fosta actriță. A purtat celebrii pantaloni conici și un pulover din cașmir, un model cu guler, iar pantofi stiletto nu au lipsit din acest outfit.

De Ziua Internațională a Femeii, Meghan le-a încurajat pe elevele de la o școală din oraș să urmeze o carieră în domeniile mai tehnice cum ar fi științele, ingineria sau chiar programarea.

Conform okmagazine.ro, ca o feministă convinsă, a vrut să le dea un exemplu adolescentelor, iar asta a inclus și o lecție gratuită de stil. Viitoarea soție a Prințului Harry a fost elegantă, dar nici partenerul său nu a fost mai prejos, ci a purtat un palton în aceeași nuanță de bleumarin, o cămașă albă și un pulover fin, nude.