MENIU

Cazul Sorina ajunge și la Tribunalul Olt. Dosarul privind interdicția de părăsire a țării, strămutat

Dosarul legat de cererea de strămutare cu privire la interdicția de părăsire a țării, în cazul Sorinei, fetița luată din casa asistenților maternali, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost strămutat la Tribunalul Olt, magistrații Curții de Apel Craiova dând acest verdict în dimineața zilei de marți.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova, Ionel Grigorie, a precizat că acest dosar era înregistrat la Tribunalul Mehedinți și că această cauză, privind interdicția micuței de a părăsi țara se va judeca, acum, la Tribunalul Olt.

„Admite cererea de strămutare. Strămută judecarea cauzei înregistrate inițial pe rolul Tribunalului Mehedinți, la Tribunalul Olt”, a declarat Grigorie.

Totodată, instanța a dispus, marți, refacere actelor îndeplinite înainte de strămutare, Tribunalul Olt dispunând ce acte trebuie să fie administrate, acum,  în cauza respectivă.

Avocata familiei adoptive a depus o plângere împotriva procurorului general Bogdan Licu și a procurorului de caz Mihaiela Iorga Moraru.

"Doamna Mihaela Iorga Moraru, în baza opiniilor publice, a întreprins măsuri de lipsire a libertății unui om. Am depus plângere penală pe numele lui Bogdan Licu și a Mihaelei Moraru. Măsurile se bazează pe o știre manipulată pentru a crea propagandă că această familie se ocupă cu traficul de organe a ajuns să determine măsuri de procedură penală care au avut drept consecință lipsirea de libertate a unui minor", a declarat Diana Gavra, avocatul familiei Săcărin.

 
 
Mai multe articole despre:
cazul sorina